SAMSUN / BAFRA - Bafra Atatürk Anadolu Lisesi

Ekm

13 Ekim Dünya Afeti Azaltma Günü münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Bafralı SMA hastası bebek için , 12/D sınıfı öğrencilerinin öncülük edip hazırladığı yardımlaşma kermesimizde emeği geçen başta Sınıf öğretmeni Burcu Korkmaz Çam öğretmenimize ve katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz…

Eyl

Okul Müdürümüz Recep Dokgöz'ün tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir yıl olması temennisi ile 2023-2024 eğitim-öğretim ders yılı başlamıştır.

Ara

4 Aralık 2020 22:41 212 Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönetmeliği (02.12.2020 tarihi ile yapılan değişikler dahil)

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 02.12.2020 tarihli ve 31322 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmeliğin güncel haline ve eklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.